Spændende madblogs


Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Afventer.dk bringer mange spændende blogindlæg om bl.a. mad og sundhed, som du kan læse mere om her.

 

Leder du efter en informativ madblog, hvor du kan læse om smagfuld madlavning og om, hvad der rører på sig inden for mad og gastronomi i Danmark? Så er Afventer.dk måske lige noget for dig. Der er mange forskellige blogindlæg på siden, og du kan være sikker på at finde noget, der matcher det, du leder efter. Gastronomi og sundhed er blevet to store ”hot topics” i Danmark de seneste år. Det er kort sagt kommet på mode at kunne lave god mad, og det er kun for det bedste. Hvis du tænker tilbage på, hvad dine forældre eller bedsteforældre lavede af mad til dig i 70’erne eller 90’erne, så var der sandsynligvis ikke mange andre grøntsager på tallerkenen end nogle kogte ærter eller gulerødder, kogte kartofler eller en gulerodssalat. Mad-moden ændrer sig hele tiden, og vi spiser generelt langt grønnere i Danmark nu, end vi gjorde for 10-15 år siden. Det er godt, for sundheden følger med det grønnes indtog i vores kostplan. Madpyramiden er efterhånden blevet vendt op og ned et par gange, og det kun for det bedre. På www.afventer.dk kan du bl.a. følge med i, hvad der sker inden for mad-branchen i Danmark.

Bliv inspireret til frokost

Der er mange nye spændende virksomheder, som går til mad og gastronomi på deres helt egen måde. Der er bl.a. cateringvirksomheder med fokus på sundhed og varieteret kost, som tilbyder attraktive frokostordninger til virksomheder. Selv for virksomhederne er det en god ide at tage lidt ansvar for, hvad deres medarbejdere spiser, og det kan de bl.a. gøre ved at tilbyde dem en god solid og varieret frokost hver dag. Det kan du læse mere om på Afventer.dk. Der findes også virksomheder, som leverer måltidskasser lige til døren et par gange om ugen. Det kan være en fantastisk måde at spare lidt tid og kræfter på. På den måde slipper man for indkøb og for at skulle planlægge, kigge i kogebøger og søge inspiration et par gange om ugen.