Perfektionér dine drinks


Du og dine venner er store drinksentusiaster og I elsker at hygge med en god hjemmelavet drink og eksperimentere med at lave spændende drinks med forskellige typer at alkohol og mixere.

Om nogle dage er det tid til jeres næste drinks hyggeaften, og du har fået til opgave at sørge for at I får nogle lækre drinks med rom.

Du går til opgaven med stor iver, og lægger ud med at gå ned i din lokale vinhandler og snakke med ejeren, som du sætter ind i situationen. Han fortæller vidt og bredt om diverse forskellige rom, som alle lyder meget spændende, men til sidst falder dit valg på en flaske rom til 450 kr.

Glad og tilfreds begiver du dig hjemad, mens du tænker at dit valg af gin kun kan imponere og falde i god jord hos dine venner, og du glæder dig til jeres drinksaften.

Da du næsten er hjemme, kommer du i tanke om at din rom også skal blandes op med noget. Derfor slår du et smut forbi dit lokale supermarked og finder sodavandsafdelingen – du tænker lidt over, hvad du skal vælge! Det må gerne være lidt specielt, tænker du – ikke bare cola. Derfor falder dit valg på ginger ale, så I kan lave nogle “Dark & Stormy” drinks. Du tager 5 halvliters flasker af deres generiske ginger ale og så er du klart til at mixe ginger ale drinks.

Da hyggeaftenen endelig indtræffer og dine venner smager dine ginger ale drinks, synes de den er flad i smagen. Og de finder hurtigt ud af den flade smag er forårsaget af den billige, lavkvalitets ginger ale, du har købt som mixer.

Meget ærgerligt at ødelægge smagen af god rom med en billig mixer i dårlig kvalitet. Et rigtigt dårligt sted at spare, synes dine venner.

 

Ginger Ale

Fever-Trees Premium Ginger Ale mixer, er et godt eksempel på en mixer, der ville have sikret anerkendende nik fra dine venner, og komplementeret rommen med sin forfriskende smag.

Med anvendelsen af hele tre forskellige typer ingefær, er der nemlig på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. Dette sammen med kombinationen af citrus, gør Fever-Trees Ginger Ale yderst velegnet til mørkere typer af spiritus såsom rom og whisky.

 

Fever-Tree

De to kammerater Charles Rolls og Tim Warrillow stiftede Fever-Tree i 2004 med forhåbningen om at fremstille kvalitets mixere til at blande op med spiritus i højeste kvalitet. Den første mixer de fremstillede var: ”Premium Indian Tonic Water”. Der er sidenhen tilføjet mange flere mixere til Fever-Trees sortiment af mixere, hvor vægten altid har været på den højeste kvalitet og 100% brug af luksus råvarer.