Bestil catering til sommerfesten


Er du træt af at have stået med alt maden selv og er i langsomt begyndt at planlægge sommerens fester, den forsinkede konfirmation eller det længe ventede bryllup? Så kan du endelig igen overveje at bestille catering fra lokale firmaer, der står på spring til at hjælpe dig godt på vej. I din planlægning, så tænk lokalt, da der ofte findes muligheder man ikke kendte til og her er virksomheder, som wecater.dk gode til at samle dem man måske ikke kendte til på en samlet portal, der kan bestilles direkte fra.

 

Corona har været uden ende og hvis der er nogen der har lidt, så er det diskotekerne og cateringfirmaer, der on-and-off har været nødt til drastisk at omstrukturere deres forretning eller gå nedenom og hjem. Endelig synes det dog at lysne og med planerne omkring færdig vaccinering inden for en overskuelig fremtid, samt lempelse af forsamlingsforbudet, så kan de mange virksomheder endelig komme til syne igen. Gør dem og dig selv derfor en tjeneste og køb lokalt.

 

Fest til mange? Det skal du være opmærksom på!

Vi ved godt at det lang tid siden du overhovedet har overvejet mad til fest med mere end 10 gæster, derfor er her hvad du skal være opmærksom på, til når du nu skal tilbage til tegnebrættet og gøre dig overvejelserne til de kommende begivenheder.

 

  1. Corona har ændret spillereglerne

Før var der buffet, nu er der enkelt servering. Det har nemlig ændret sig drastisk hvordan man servere mad til festen, da alle nu er opmærksomme på at overflader kan have del i smittespredningen (dog viser seneste undersøgelser heldigvis denne del er lille og vidst nok 1 ud af 10.000 smittede, men hæng os ikke op på dette, da det kan have ændret sig). Derfor skal du overveje om i ønsker enkelt servering eller buffet. Hygiejne ved buffet kan imødekommes, hvis alle sørger for at bruge håndsprit omhyggeligt.

 

  1. Hvor mange skal der bestilles til?

Opgør antal gæster, hvor mange voksne og hvor mange børn. Børn betaler ofte mindre, hvis i bestiller maden udefra. Såfremt i ikke er helt klar på hvor mange gæster der kommer, så kan der ofte indtil ét par dage i forvejen ændres endeligt antal kuverter, så i ikke betaler for meget. Der plejer som regel uanset at være mad nok, såfremt i bliver en ekstra, med mindre det selvfølgelig er portions opdelt.

 

  1. Hvad mad skal i vælge?

Det kommer selvfølgelig an på begivenheden, men sommerfest, er det klart grillmad eller tapas der går bedst. Dog er de sikre vindere selvfølgelig buffet eller menu. Er det en bestemt begivenhed, vil vi anbefale i undersøger med jeres leverandør, hvad der kunne leveres af specialiteter specielt hertil.

 

Vi håber at i blev klogere og held og lykke med jeres mange kommende arrangementer!