Formindsk familiens madspild med de rigtige produkter


Man kan efterhånden ikke bevæge sig ud af sin dør uden at blive mødt med annoncer, citater og kommentarer om, hvor vigtigt det er, at vi fokuserer mere på klimakampen og bekæmper global opvarmning.

Mange af os danskere har allerede taget en hel tiltag i vores hverdag. Der er alligevel nogle punkter, hvor de fleste danskere godt kunne blive en anelse bedre. Det gør sig gældende omkring madspild. Der er mange, der ofte eller en gang imellem smider mad ud, fordi vi har købt ind i for store mængder.

Derfor skal vi være bedre til at købe de rigtige produkter og i de rigtige mængder. På den måde kan vi undgå rigtig meget madspild.

Tænk over emballagen

En anden af vores store klimasyndere er vores emballage. Vi bruger utrolig meget emballage, som egentlig bare bliver smidt ud med det samme. Det gælder især omkring vores fødevarer. Her kan man gøre en stor forskel ved at bruge klimavenlige emballager og i hvert fald skærer ned på den samlede mængde emballage.

Som forbruger kan vi påvirke producenterne i alle de valg, som vi tager, når vi går i supermarkedet. Derfor kan det være godt som forbruger at vide mere om miljørigtige emballager. Det og meget mere kan du blive klogere på her: https://albeemballage.dk/foedevareemballage-222/.

Kreative løsninger

Er du på jagt efter flere forskellige kreative løsninger til, hvordan du kan gøre din hverdag mere klimavenlig, så er det bare med at få gang i jagten. En af de steder, hvor du kan finde massere af inspiration til, hvordan du kan være med til at gøre en forskel er, når du går ud og handler eller shopper på nettet. Det behøver nemlig hverken være dyrt eller besværligt. Hvis du vil vide mere om netop dette så læs mere om smarte produkter her.