Sundhedstip til dig, der snorker

sundhedstip mod snorken

Snorken kan være forfærdeligt irriterende og forstyrrende, både for personen, der snorker, men også for den eventuelle partner. Her på Foodhubben er vi blevet kontaktet af adskillige par, der gerne vil have hjælp til at komme snorkeriet til livs.

Vi ved alle hvor vigtig en god nattesøvn er. Samtidig kender de fleste af os også til følelsen af, ikke at føle sig veludhvilet. Hvis den manglende søvn skyldes snorken, har vi heldigvis et godt tip, så snorkeriet kan elimineres en gang for alle.

Prøv en Snorkeskinne

Med en snorkeskinne kan du blive helt fri for snorkeriet. En snorkeskinne er en lille skinne som du placerer i munden, inden du går i seng. Svælget åbnes herefter op og hvilket fjerner snorkeriet, og giver en bedre søvn. Du kan se produktet hos Znore her – over 10.000 kunder har bestil deres produkt og benyttet det med stor tilfredshed, hvilket blot bekræfter effektiviteten af produktet.

Søger du lidt mere information inden køb, så kan vi fortælle at de på Odense Universitetshospital har testet effekten af snorkeskinner, i et større forsøg. Her blev skinnens gode effekt dokumenteret og det blev påvist at den er en effektiv behandling mod snorken.

En bideskinne er en relativt billig løsning på et, for mange, stort problem. Det er i hvert fald vores bedste råd imod snorken.

Andre Gode Råd

Snorken kan skyldes mange ting. Og selvom en skinne kan afhjælpe snorkeriet, bør man også tage et blik på ens livsstil. Der er nemlig forskellige ting, der kan forværre snorkeriet.

Ting som overvægt, rygning og indtagning af alkohol inden sengetid er alle ting, der forværrer snorkeriet betragteligt. Derfor kan det være værd, at overveje om der er nogle dårlige vaner, man kan skære væk. Der er heldigvis mange steder at få hjælp og nette bugner med sundhedstip, kalorielette opskrifter og hjælp til at skære ned på cigaretterne.