Stort udvalg af flotte iPhone covers med praktisk holder så du kan se opskriften


Det er vigtigt, at man tænker over hvilket cover ens iPhone skal have og ikke bare køber det første, som man falder over i supermarkedet. Covers kan nemlig have forskellige funktioner, og det er synd, hvis man køber et, som man rent faktisk ikke kommer til at bruge. Hvis man for eksempel er meget i køkkenet, kan det være rart at købe et praktisk cover, så man kan se opskriften ordentligt, mens man bager eller laver mad.

Vælg det rigtige iPhone cover

Leder man efter et praktisk iPhone cover er der flere slags at vælge i mellem. For eksempel kan man vælge et såkaldt flip cover. Det hjælper med at få mobilen til at stå ordentligt, men beskytter faktisk også skærmen mod ridser, når den ligger i lommen eller tasken. Nogle flip covers kommer også med en kortholder.

Et nyt slags cover er et privacy cover. De er rigtig smarte, hvis man ikke har lyst til at alle kan se hvad man laver på sin mobil. De beskytter både på for- og bagsiden, da det er to dele, som bliver holdt sammen af magneter. Man kan altså let selv tage det af og på.

Hvis man leder efter et lidt sjovere cover, findes der covers med mange forskellige motiver og farver. Det er dog også muligt bare at købe et helt enkelt cover, der for eksempel er gennemsigtigt eller sort.

Udvalget af iPhone covers er stort, men det varierer selvfølgelig afhængig af hvilken iPhone model, som man har.

Køb et sjovt cover

Sjove covers findes i mange forskellige udgaver. Ofte vil coveret have en funktion som er sjov eller der er gjort lidt ekstra ud af udseendet.

Et populært cover lige for tiden er et “pop it” cover. Pop it er til de mennesker, som har brug for ofte at lave noget med deres hænder. De minder faktisk på mange måder om fidget spinnere – konceptet er i hvert fald det samme. Se forskellige PopIt covers på https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/iphone-covers/. Der kan også findes andre slags covers – både sjove og lidt mere praktiske.

Hvis man køber et sjovt cover, kan det være en rigtig god idé også at købe et panserglas. Sjove covers er nemlig ofte købt pga. deres udseende og ikke pga. deres beskyttelsesevner. Panserglas beskytter frontskærmen og findes til alle iPhone modeller.