Købs guide til backbar


Når man står og skal til at åbne en café, er der utrolig mange ting at holde styr på. Ikke mindst er der det helt lavpraktiske i at opbevare drikkevarer et praktisk og lettilgængeligt sted, hvor alle ansatte kan komme til hurtigt al for megen besvær. Ved køb af en backbar til café får man den perfekte løsning på et problemet, der kan opstå ved manglen på plads, da en backbar fylder meget lidt, men kan indeholde mange forskellige produkter og oven i købet kan holde dem kolde og præsentable for dine gæster. Derudover drives denne slags backbar på grøn energi, så både og miljøet er sparet penge og unødvendig Co2-udledning.

Find den perfekte model

Der findes et meget stort udvalg af forskellige backbarer. Alt efter hvordan din café ser ud og hvordan den er indrettet, skal din fremtidige backbar også tilpasses alt efter størrelse og behov. Hvis baren i caféen er på den mindre side, eller hvis der er mange bartendere bag baren hele tiden, er det måske en god idé med en mindre backbar. Hvis baren til gengæld er meget stor og rummelig, er der sikkert masser af plads til en lidt større backbar, der kan indeholde flere forskellige drikkevarer på køl uden problemer. Dette kommer selvfølgelig også helt an på hvor mange drikkevarer I sælger hver aften og dermed også hvor meget der skal opbevares og lægges på køl. På denne måde fungerer en backbar på mange måder som et slags moderne flaskekøleskab, idet det også er specifikt designet til brug i caféer og på hoteller.

Både praktisk og miljøvenlig

Udover at backbaren er lille, praktisk og god, er den også billig i drift og miljøvenlig, så du ikke behøver at bekymre dig om hverken et svindende beløb på bankkontoen eller mere unødvendig Co2-udledning. At købe en mindre backbar er nemlig ikke en ligeså stor investering som at købe et kæmpestort flaskekøleskab eller andre slags displaykølere, hvilket også gør dem billigere og i sidste ende mere miljøvenlige. Men dette betyder i al fald ikke at der bliver gået på kompromis med kvaliteten og præsentationen af produktet, da backbaren kan køle drikkevarer ned i samme tempo som det almindelige flaskekøleskab og giver desuden drikkevarerne det helt samme tiltrækkende skær af forfriskelse. Derfor er backbaren det perfekte indslag til en café, hvor det er helt essentielt at visse drikkevarer altid skal holdes kølige og friske for kunderne.