Udstyr til madnørden


Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Aldrig har danskere gået mere op i mad, end de gør i 2021. Vi betaler gerne, så længe det er ordentlig. Men hvad skal du bruge, for at lave lækker mad derhjemme?

 

Perfekt mad hver gang

Sous vide betyder på fransk ‘under vakuum’ og er en anerkendt tilberedningsmetode, når vi snakker om at skal lave fantastisk mad. her pakker man råvarerne ind, som kød, fisk, grøntsager eller andet i en pose og tilbereder det under et vandbad. En sous vide stav kan styres temperaturen i vandbadet ved brug af f.eks. cirkulation, som konstant holder vandet i bevægelses, så alt vandet holder den samme temperatur. Staven sørger selvfølgelig for, at vandet når den rette temperatur, ved at den varme det op efter ønskede indstillinger. En sous vide stav gør, at du kan opnå den perfekte kernetemperatur på din mad. Det er derfor et utroligt populært valg, når man gerne vil tilberede kød.

 

Hvilken sous vide stav der er bedst for dig, kan være svær at finde rundt i. På sous-vide-stav.dk har de samlet en liste med de bedste sous vide stave til de skarpeste priser, hvor de også har sammenlignet priserne på tværs af forhandlerne. Så her får du altså den ultimative guide til den bedste pris, alt efter dit behov. Der findes både sous vide stave med wifi funktion, stave til erhvervs forbruget.

 

Med en sous vide stav rammer du plet i din madlavning hver dag og du bliver næsten afhængig af at bruge den til alle dine måltider. Det er en super nem løsning, som når den først er sat i gang, bare passer sig selv. Når du bruger sous vide teknikker er det en god idé altid at bruge mad der er vakuumpakket, eller vil alt saft og smag forsvinde ud. Når maden er vakuumpakket, forbliver det ved kødet. Det er billigt selv at købe en vakuumpakker og vakuumposer, så du nemt selv kan vælge, hvilket mad du vil tilberede.